torsdag den 7. februar 2013

Hård periode.....

Kære allesammen

Det er meget lang tid siden, at jeg har skrev på min blog. Dette skyldes en kæmpe kaos i mit liv. Min datter Minella på 5 år fik sidste år i september konstateret epilepsi. Dette mener de er arveligt fra mig, da jeg selv havde børne epilepsi, som jeg senere er vokset fra.
Det hårde er, at jeg har en kamp med lægerne, som giver medicin hun ikke kan tåle. Min datter er en zombie som render rundt med smerter i maven, hovedet og med udslæt på benet og selv siger hun har det dårligt i hovedet. Læger vil ikke trappe hende ud, fordi de er bange for, st hun får anfald. hun har heldigvis kun haft et halv stort anfald som varede 1 minut. Jeg er rasende og frustreret. Jeg har selv ud fra Minellas anfald og adfærd spurgt om det ikke kan være den form for epilepsi jeg havde, men de bliver ved med at kører i forskellige former og mener stadig ikke de ved hvad min datter fejler. Det er bare så hårdt psykisk. Ikke mindst at se sin pige have det så dårligt.
Vi skal nu indlægges igen i start marts hvor hun skal døgn overvåges med EEG, som er noget man har på for at måle hjernen aktiviteter. Dette er på trods af, at hende og min mand lige har været indlagt i 2 uger, hvor de intet har fundet ud af. Nu håber jeg sørme snart de finder ud af noget. Både hvilken form hun har og medicinering.


Måtte lige af med dette og det er derfor der ikke lige er tid til blog og det kreative. Jeg har dog lavet lidt på mit "evighedstæppe" :)


Min datter inden medicinen


Min datter inden medicinen


Min datter efter, som desværre er blevet så ustyrlig og utryg, at hun bruger sut igen og sover meget :(

Har også lige afsluttet min anden hæklet pude.


6 kommentarer:

 1. Masser af kram fra os! Sig til!!!

  SvarSlet
 2. Håber meget på at de snart finder på en mere holdbar løsning, på din datters sygdom!
  Mange tanker her fra :-)

  SvarSlet
 3. Tusind tak.... Håber vi også...

  SvarSlet
 4. Pyha, hvor må det være hårdt! Håber de/I snart finder en mere holdbar løsning, så I kan få jeres glade pige tilbage.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 5. Ih hvor må det være hårdt for jer og for hende. Skal hun i skole til sommer? Min søster fik epilepsi da hun var 11 ca og jeg havde et anfald som 16 årig, og det er jo arveligt. Blev det okay behandlet da du var barn? Man må da kunne forsøge med forskellig medicin, men det skal jo selvfølgelig havde lidt tid til indkøring og ind på rette mængde. Jeg håber virkelig at lægerne snart finder det bedste til jer, så i får den glade pige igen. Held og lykke med det.

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar og at du gad tage dig den tid :)